torstai 26. kesäkuuta 2014

Hyvin lähti tämäkin käyntiin

Mikä verkkohiljaisuus tänne tulikaan, samantien kun blogin aukaisin.
Siihen on syynsä.. Ensinnä kärsin hirveistä migreenikohtauksista, eikä mistään tullut mitään. Nyt sitten kärsin jostain flunssasta, jo toista viikkoa.
Viime viikon jalkatreeneistä ei varmaan ollut apua terveyden ylläpitoon. Harmittaa niin vietävästi!

Treenit itsessään menivät ihan kohtalaisesti, kyykkyä ja mavea suorin jaloin ym avustavia liikkeitä.
molempien suurimmat painot taisivat olla siellä 70kg:n hujakoilla, eikä tehnyt edes tiukkaa, pohjenousuissa latasin hartioille 210 kg. Meidän salilla on sellainen mukava pohjekone, minkä suurimmat painot ovat 280 kg. Ihan hyvin siis meni.
Seuraavat pari päivää menikin hidasta batistini-kävelyä kulkiessa, ja vilunväreiden kourissa.

Juhannus oli, ja meni. En sortunut mässäilemään grilliruoilla, söinköhän peräti yhden grillatun naudan pihvin koko aikana, mitä olin ystäväporukan kanssa mökillä. Muuten pysyttiin perus ruoka-valiossa.

Maanantaina olin urhoollisesti töissä iltavuorossa, näytin aivan zombilta, kun kuume jylläsi kehossani, eikä mikään ollut kivaa. Siitä lähtien olenkin maannut kotona neljän seinän sisällä, lukuunottamatta sairaalalla käyntiä. Isokin asunto alkaa tuntumaan pieneltä, kun mitään ei voi tehdä! Haluaisin imuroida, ja luututa jne. Mutta kun ei voi!

Uskaltauduin tänään kuitenkin puntarille, pelkäsin hurjia pompsahduksia ylöspäin. Ei siinä sitten ihan niinkään käynyt, 91.8 kg näytti vaaka, aamupalan jälkeen. Voisihan tuo toki alempikin olla, mutta tavoitteena olisi saada kilot hitaasti, mutta lopullisesti pois!

Nyt minulla on aivan mahtava motivaattori, varasin elämäni ensimmäisen ulkomaanmatkan, joka on lokakuun lopulla! 7 vuorokautta viiden tähden hotellissa, kyllä passaa! jos saisi vaikkapa 10-12 kg pois ennen sitä. Aikaa matkaan on äkkiseltään laskettuna 15 vkoa, eli vajaa kilo viikossa, ei näin isolle ruholle pahakaan. Tarvisin vain tsemppareita! Onkos siellä ketään, vai puhunko tyhjille seinille?


Jatkan hienojen kuvanmuokkausten parissa, puhelimet...


-Viskibassonne, Ansku





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti