perjantai 13. kesäkuuta 2014

Viimeisen vuorokauden tunnelmia

Täällä on kylmää, koleaa ja sateista. Mieli ei kuitenkaan ole niinkuin ilma, vaan olen hyvin tyytyväinen itseeni. 

Eilinen alkoi tosiaan aamulenkillä tyhjään mahaan, iltapäivästä käytiin mieheni kanssa salilla. Kunpa siellä olisi toimiva ilmastointi! Salin sisäilma oli testosteroninkatkuinen, lähes subtrooppinen, kun pieneen tilaan oli ahtautunut paljon (hyvännäköisiä) miehiä ja muutama eläinpuistosta karannut possu, minä mukaanlukien. Vipunostot meni kyllä perille! En käsitä miten J jaksaa aina tsempata puristamaan loppuun saakka. Sitä sadattelun määrää, kun teen sarjat ultimaattisen loppuun ( minun suustani). 

Voiko olla tosi, että näinkin painavana havaitsen olkapäiden sekä ojentajien lihasrajat? On siinä päällä toki oikeaa fläsääkin, mutta sieltä ne lihakset pikkuhiljaa löytyy ;)

Tapasin illalla myös ystäväni, sekä koirani, josta jouduin luopumaan viime syksynä. Voi että minulla on ikävä sitä koiraa! Kävimme tulistelemassa laavulla, josta sain napattua tunnelmakuvankin. 

Tänään heräsin yhdeksän aikaan, heitin leaderin cla:t ja vihreä tee kapselit nassuun, ja suunnistin aamulenkille ja ruokakauppaan. Meidän ruokavalio koostuu pitkälti kanasta sekä paistijauhelihasta lisukkeineen. Jopa kokeilla loppuu ideat niiden tekemiseen pikkuhiljaa.. Puolen päivän maissa alkoikin työt, ja siellä tuli taas juostua toistakymmentä tuhatta askelta.. Hyötyliikuntaa kerrakseen! Vielä pitäisi ottaa vitamiinit, niin tämä päivä olisi taputeltu. 

Hyvää yötä! -ansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti